Barion Pixel

Kaucsuk (gumi) cumi 0-3 hó (natúr)

2.990 Ft

100% természetes gumiból készült szimmetrikus cumi, mely amellett, hogy környezetbarát és biztonságos (BPA, PVC és ftalát mentes), kifejezetten esztétikus és kényelmes a babák számára.

Ajánlott 0-3 hónapos korig.

Cikkszám: 002_03 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Hevea biológiailag lebomló és mesterséges színező- és egyéb adalékanyagoktól mentes cumik tökéletesek akár altatáshoz, akár a baba nyugtatásához. A szimmetrikus cumi nem okoz deformitást a szájpadlás, a fogak és az íny növekedése során, ezt a formát elsősorban azoknak a babáknak javasoljuk, akik szopiznak. Az erős anyag ellenáll a rágásnak, ezáltal biztosítva a hosszabb élettartamot. A dán cég a cumik természetes alapanyagát a Hevea Brasiliensis – magyarul kaucsukfa – nedvéből nyeri, ügyelve arra, hogy csak és kizárólag FSC tanúsítvánnyal rendelkező forrást alkalmazzanak. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat, a termék és a csomagolás is 100%-ban biológiailag lebomló.

A legjobb választás a babának és a Földnek is!

Higiéniai okokból ajánlott minden cumit 6-8 hetente cserélni.

A részletes használati utasítást itt találod.

 

Méret: 0-3 hó

Anyag: 100% természetes kaucsuk (gumi)

Tisztítása: szappanos langyos vízzel, alkalmanként hideg fertőtlenítő folyadékkal vagy sterilizálógépben. (A termék színének és állapotának megőrzése érdekében a mosogatógépben történő mosást és mikróban történő sterilizálását nem javasoljuk.)

Mikrózható: nem

Csomagolás: környezetbarát papírdoboz + PLA (100% biológiailag lebomló)

(Csomag mérete: 9x11x2,5 cm, súlya: 22 g)

Gyártó: Hevea (Dánia) – Megfelel az EN1400 EU szabványnak, az amerikai CPSIA és AUS AS 2432-1991 előírásoknak.

Származási hely: Malajzia