Barion Pixel
Akció!

Kaucsuk cumi 3-36 hó (khaki)

2.090 Ft

100% természetes gumiból készült ortodontikus cumi, mely amellett, hogy környezetbarát és biztonságos (BPA, PVC és ftalát mentes), kifejezetten kényelmes a babák számára: hajlékony, rugalmas. Nincsenek benne merev műanyag részek, sem heggesztések, ragasztások, ahol esetleg meggyengülnhetne az anyag. Az erős anyag ellenáll a rágásnak, ezáltal biztosítva a hosszabb élettartamot.

Használat után dobd a cumit a házi komposztálóba vagy ásd el, és a termék néhány hónap alatt teljes mértékben biológiailag lebomlik.

Ajánlott 3-36 hónapos korig.

Cikkszám: 003_03 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Hevea biológiailag lebomló és mesterséges színező- és egyéb adalékanyagoktól mentes cumik tökéletesek akár altatáshoz, akár a baba nyugtatásához. Az ún. fogszabályzós (ortodontikus) cumi használatával a szájpadlás, az íny és a fogak is megfelelőképpen, szabályosan tudnak fejlődni. Az erős anyag ellenáll a rágásnak, ezáltal biztosítva a hosszabb élettartamot. A dán cég a cumik természetes alapanyagát a Hevea Brasiliensis – magyarul kaucsukfa – nedvéből nyeri, ügyelve arra, hogy csak és kizárólag FSC tanúsítvánnyal rendelkező forrást alkalmazzanak. A színezéshez kizárólag természetes pigmenteket használnak, a termék és a csomagolás is 100%-ban biológiailag lebomló.

A legjobb választás a babának és a Földnek is!

Higiéniai okokból ajánlott minden cumit 6-8 hetente cserélni.

A részletes használati utasítást itt találod.

 

Méret: 3-36 hó

Anyag: 100% természetes kaucsuk (gumi)

Tisztítása: szappanos langyos vízzel

Fertőtlenítés: Forralj egy edényben vizet, majd helyezd a cumit a felforralt vízbe, és hagyd benne min. 5 percig. (A termék állapotának megőrzése érdekében a mosogatógépben történő mosást és mikróban és sterilizálógépben történő sterilizálását nem javasoljuk.)

Csomagolás: környezetbarát papírdoboz + PLA (100% biológiailag lebomló)

(Csomag mérete: 9x11x2,5 cm, súlya: 22 g)

Gyártó: Hevea (Dánia) – Megfelel az EN1400 EU szabványnak, az amerikai CPSIA és AUS AS 2432-1991 előírásoknak.

Származási hely: Malajzia