Barion Pixel
Akció!

Cumisüveg szett (120 ml-es)

6.290 Ft

A műanyag cumisüveg már a múlté… A Hevea cumisüvegeket kiváló minőségű boroszilikát üvegből készítik, a hozzátartozó etetőcumit pedig 100 % kaucsukból állítják elő, így tökéletes biztonságot nyújt a babák számára: BPA, PVC és ftalát mentes, a cumirész 100%-ban biológiailag lebomló. Az anti-colic kialakításnak köszönhetően megakadályozza, hogy evés közben a baba túl sok levegőt nyeljen.

Ajánlott: 0-3 hónapos korig (lassú átfolyású cumi)

Cikkszám: 011_01 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A csomag 2 db 120 ml-es cumisüveget tartalmaz, mely a könnyű és pontos kezelhetőség érdekében 10 ml-es skálabeosztással van ellátva. A Hevea dán cég legfőbb célkitűzése, hogy termékei által a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után, így a cumi – természetes alapanyagainál fogva – a  földbe kerülve a környezeti hatásoktól függően 1-2 éven belül komposztálódik. Az üveg, a csavaros rész, valamint a tető pedig 100%-ban újrahasznosítható. Az üveg további előnyei a műanyagokkal szemben, hogy nem oldódik ki belőle semmilyen veszélyes anyag, nem őrzi meg az ízeket és szagokat, könnyen tisztítható. Mosogatógépben és sterilizálógépben egyaránt alkalmazható. (A cumi tisztításához – annak élettartamának meghosszabbítása érdekében – használj szappanos langyos vizet, fertőtlenítéséhez hideg fertőtlenítő folyadékot!)

Higiéniai okokból ajánlott a cumit 6-8 hetente cserélni.

A termékhez lassú (0-3 hó) és közepes (3-24 hó) átfolyású cumi külön is rendelhető.

A részletes használati utasítást itt találod.

 

Csomag tartalma: 2 db 120 ml-es üveg, 2 db cumi (0-3 hó) , 2 db csavaros menet, 2 db kupak

Anyag: 100% természetes kaucsuk (gumi), boroszilikát üveg, műanyag

Üveg tisztítása: mosogatógépben, és sterilizálógépben egyaránt tisztítható

Cumi tisztítása: szappanos langyos vízzel, alkalmanként fertőtlenítő folyadékkal vagy sterilizálógépben. (A termék színének és állapotának megőrzése érdekében a mosogatógépben történő mosást nem javasoljuk.)

Mikrózható: igen

Csomagolás: környezetbarát papírdoboz + PLA (100% biológiailag lebomló)

(Csomag mérete: 12x21x6 cm, súlya: 328 g)

Gyártó: Hevea (Dánia) – Megfelel az EN 14350-1: 2004 és az US CPSIA biztonsági követelményeknek

Származási hely: Németország