Barion Pixel
Akció!

Bumi Bébé – Kaucsuk (gumi) rágóka (rózsaszín)

2.790 Ft

Műanyagmentes, 100%-ban természetes gumiból készült rágóka, mely méreténél és alakjánál fogva már ujjszülött kortól használható. A rugalmas és könnyű rózsaszín halacskák felületén található apró buborékok és vékony hullámok finoman ingerelik a baba kezét és száját, valamint segítenek átvészelni a fogzás kellemetlenégeit.

Cikkszám: 005_01 Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Leírás

Mint minden Hevea termék, a halacska formájú rágóka is teljes egészében természetes alapanyagú, ráadásul ezeket az anyagokat a fenntarthatósági szabályok betartása mellett, megbízható forrásból (FSC) származó kaucsukfákból (Hevea Brasiliensis) nyerik. Az egyszerűség, a letisztult forma- és színvilág, valamint a megbízható minőség ragyogóan tükrözi a skandináv (dán) szemléletmódot. Környezetbarát és biztonságos: nem tartalmaz BPA-t, PVC-t, ftalátokat vagy más veszélyes anyagokat, a színezéshez kizárólag természetes pigmenteket használnak, a termék és a csomagolás is 100%-ban biológiailg lebomló.

A részletes használati utasítást itt találod.

 

Méret: 9×6 cm

Anyag: 100% természetes kaucsuk (gumi)

Tisztítás: szappanos langyos vízzel, alkalmanként hideg fertőtlenítő folyadékkal (A termék színének és állapotának megőrzése érdekében a mosogatógépben történő mosást nem javasoljuk.)

Mikrózható: nem

Csomagolás: környezetbarát papírdoboz + PLA (100% biológiailag lebomló)

(Csomag mérete: 11×11,5×1,5 cm, súlya: 30 g)

Gyártó: Hevea (Dánia) – Megfelel az EN 71/REACH, CPSIA/ASTM, CHPA/CCPSA biztonsági követelményeknek

Származási hely: Malajzia