Barion Pixel
Akció!

BIO bambusz előke (rózsaszín)

1.490 Ft

Könnyű és praktikus kétrétegű előke 70% bambuszból és 30% biopamutból. A kétpatentos rögzítés segítségével gyorsan és egyszerűen állítható a méret. Ujjszülött kortól használható.

Cikkszám: 025_01 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

A bambuszrost egy környezetbarát, innovatív anyag a textilgyártásban, hiszen a bambusz nem igényel sem öntözést, sem pedig növényvédőszerek alkalmazását, és lényegesen gyorsabban nő a pamut alapanyagához, a gyapotcserjéhez képest. A prémium minőségű BIO bambusz előke kényelmes és elegáns viselet a csecsemőknek, babáknak. A bambusz kiváló nedvszívó tulajdonsággal rendelkezik, kellemes puha tapintású, antiallergén.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tökéletes nedvszívó képességet csak pár mosás után éri el az anyag, annak megőrzése érdekében kerüld az öblítő használatát.

 

Méret: 42×17 cm

Anyag: 70% bambusz, 30% biopamut

Tisztítása: mosógépben 60 °C-on mosható. A jobb nedvszívás érdekében mosáskor ne használj öblítőt! A színek és minták megőrzésének érdekében ne használj fehérítőt!

Csomagolás: Környezetbarát kraft papír (Csomag mérete: 20x22x0,5 cm, súlya: 50 g)

Gyártó: T&T Czech Brands Ltd. (Csehország)

A termék megfelel a Cseh Egészségügyi Minisztérium 84/2001 Sb. a 3 év alatti gyermekek számára készült játékok és termékek higiéniai követelményeiről szóló rendeletnek.