Barion Pixel
Akció!

Aquaint ÖKO tisztító folyadék (500 ml)

3.490 Ft

Környezetbarát, természetes alapanyagokat tartalmazó fertőtlenítő és tisztítószer, mely a bőrön és tárgyakon egyaránt alkalmazható. Használhatod étkezés előtt és után, wc használata során, a játszótéren vagy utazáskor, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott.

Leírás

Az Aquaint fertőtlenítőt nyugodtan használhatod akár újszülött babád bőrén, vagy a cumik és rágókák tisztításához, hiszen nem tartamaz semmilyen veszélyes vegyszert – még alkoholt, illatanyagokat vagy tartósítószert sem. Leöblíteni sem szükséges, a használatot követően csak víz marad utána. A természet erejével tisztít: hipoklórossavat tartalmaz, amelyet az emberi szervezet is termel a kórokozókkal szemben. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem irritálja és nem szárítja a bőrt, még a legérzékenyebb bőr esetében sem, allergiások is nyugodtan használhatják, ugyanakkor pár másodperc alatt elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Az Aquaint számtalan nemzetközi díjjal rendelkezik.

 

Űrtartalom: 500 ml

Összetevők: Víz, hipoklórossav (0,01%)

Gyártó: Opus Innovations LTD (Anglia)

Figyelmeztetések: Ne tárolja a terméket közvetlen napfényen. 25 °C alatti hűvös, száraz helyen vagy hűtőszekrényben tárolandó. Ne keverje más termékekkel / vegyszerekkel. Ne öntse a tartalmat más tárolóba. Korróziót okozhat az alumínium és az alumíniumötvözetek felületein.

Csomagolás: HDPE flakon (újrahasznosítható)