Barion Pixel
Akció!

3 db-os BIO bambusz pelenka szett (pitypangos)

3.990 Ft

A bambusz pelenka egy kifejezetten jó nedvszívó, kiváló minőségű textília, mely gyengéd, puha tapintással rendelkezik, így nemcsak a babáknak, de az édesanyáknak is nagy kedvence. Környezetbarát textília 70% bambuszból, 30% biopamutból.

A csomag 3 db 70×70 cm-es bambusz pelenkát tartalmaz.

Cikkszám: 006_03 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

A bambuszrost egy környezetbarát, innovatív anyag a textilgyártásban, hiszen a bambusz nem igényel sem öntözést, sem pedig növényvédőszerek alkalmazását, és lényegesen gyorsabban nő a pamut alapanyagához, a gyapotcserjéhez képest. A bambusz prémium pelenkákat az érzékenybőrű babák számára fejlesztették ki. Antibakteriális anyag. A kétrétegű, lágy textíliát terítheted a válladra büfiztetésnél, használhatod kis takarónak, árnyékolónak, teheted a baba feje alá, használhatod etetéseknél vagy fürdetésnél.

A szett tartalma: 1 db fehér mintás, 1 db fehér, 1 db szürke mintás pelenka.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tökéletes nedvszívó képességet csak pár mosás után éri el az anyag, annak megőrzése érdekében kerüld az öblítő használatát.

 

Méret: 70×70 cm (3 db)

Anyag: 70% bambusz, 30% biopamut

Tisztítása: mosógépben 60 °C-on mosható. A jobb nedvszívás érdekében mosáskor ne használj öblítőt! A színek és minták megőrzésének érdekében ne használj fehérítőt!

Csomagolás: Csomag mérete: 13x18x5 cm, súlya: 270 g

Gyártó: T&T Czech Brands Ltd. (Csehország)

A termék megfelel a Cseh Egészségügyi Minisztérium 84/2001 Sb. a 3 év alatti gyermekek számára készült játékok és termékek higiéniai követelményeiről szóló rendeletnek.