Barion Pixel

Mitől vagyunk mások?

Miért az Ekokid?

Webáruházunk megalapításától kezdve arra törekszünk, hogy valami újdonságot kínáljunk a kismamáknak, kisgyerekes szülőknek. Ahelyett, hogy beálltunk volna mi is azon babás webáruházak végeláthatatlan sorába, ahol kismillió megkérdőjelezhető minőségű és felesleges terméket kínálnak a vásárlóknak, mi inkább elköteleztük magunkat a fenntarthatóság mellett.

Csak és kizárólag környezetbarát termékeket forgalmazunk!

Amellett, hogy minden termékünk természetes növényi alapanyagból származik, nagyon ügyelünk arra is, hogy csak kiváló minőségű árucikkeket értékesítsünk, valamint teljes mértékben a „kevesebb néha több” elvet követjük.

Étkészleteink, rágókáink, játékaink (és minden egyéb termékünk) maximális biztonságot nyújtanak a legkisebbeknek: nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot (BPA, ftalát, melamin, PVC).

A környezettudatosság, biztonság és a megbízhatóság mellett nagyon fontos dolognak tartjuk, hogy a kreativitás fejlesztése már csecsemőkortól beépüljön a gyereknevelésbe, ezért játékaink – a maguk egyszerűségénél fogva – ezt a cél szolgálják elsősorban.

Termékeinkkel te is tudatos szülővé válhatsz, gyermeked pedig a legjobbat fogja kapni Tőled.

Legtöbb termékünk 100%-ban természetes alapanyagú, biológiailag lebomló, mert úgy gondoljuk, hogy a műanyagok visszaszorításával egy élhetőbb világot tudunk teremteni.

Vigyázunk a gyermekek és Földünk egészségére.

Ismerd meg a BIOplasztik, a kacsuk, a növényi kasmír és a szibériai gyógynövények varázslatos világát! 

Mi hiszünk abban, hogy minden számít: apró változtatásokkal és tudatossággal rengeteg mindent elérhetünk!

(Részletek)

Ekokid logó