Barion Pixel

jaHASZNÁLATI UTASÍTÁS – Kaucsuk (gumi) cumi

Az ajánlott életkor a csomagoláson található.

Minden használat előtt ellenőrizze a terméket, húzza meg a cumit minden irányba. Sérülés vagy anyaggyengülés esetén dobja ki!

Minden használat előtt tisztítsa meg a cumit szappanos langyos vízzel. Kerülje az erős tisztítószereket!

Tisztítása: szappanos langyos vízzel

Fertőtlenítés: Forraljon egy edényben vizet, majd helyezze a cumit a felforralt vízbe, és hagyja benne min. 5 percig. (A termék állapotának megőrzése érdekében a mosogatógépben történő mosást és mikróban és sterilizálógépben történő sterilizálását nem javasoljuk.)

Közvetlen hőtől távol tartandó.

Soha ne kösse a cumit a gyerek nyakába, mert fulladásveszélyt jelent. Csak EN 12586 szabványnak megfelelő cumitartó láncokat használjon a játszócumihoz.

Abban az esetben, ha a cumi beszurul a szájba, ne pánikoljon, nem lehet lenyelni, óvatosan, a lehető legkíméletesebben vegye ki a baba szájából a cumit.

Ne mártsa a cumit édes termékekbe és/vagy cukrot tartalmazó termékekbe vagy gyógyszerekbe, mert ez hozzájárulhat a fogszuvasodás kialakulásához, és ezáltal a fogszuvasodás kockázatát hordozza magában.

Ha a cumit nem használja, tiszta, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve vagy közvetlen hőforrással érintkezve kell tárolni. Zárt, tiszta és száraz edényben kell tárolni.

Nagyon kevés gyermek allergiás a természetes gumira, azonban vigyázzon az allergiás reakciókra, és hagyja abba a használatot, ha allergiás reakció lépne fel a cumi használata miatt.

Biztonsági szabvány: EN 1400, CPSIA, ASTM, SOR, AS/NZS ISO 8124

Biztonsági és higiéniai okokból a cumit legfeljebb két hónapig használja, utána el kell dobni.