Barion Pixel

HASZNÁLATI UTASÍTÁS – Hevea cumisüveg

A HEVEA cumisüveget sterilizáló oldatban, mosogatógépben vagy forrásban lévő vízben kell mosni 5 percig az első használat előtt. A cumisüveg üvegmelegítőben felmelegíthető. A cumisüveg a csecsemő növekedéséhez igazított etetőcumikkal használható. A palack felületén szabálytalan vonalak jelenhetnek meg, ami normális, és nem minősül minőségi problémának.

Ne melegítse fel a tejet vagy a vizet a tápszerhez a mikrohullámú sütőben, a túlhevülés elkerülése érdekében. A baba etetése előtt győződjön meg arról, hogy a tej hőmérséklete megfelelő, nehogy leforrázza a babát. A cumisüvegen fokozatok vannak, de ha pontosabb mérésekre van szükség, használjon mérőpoharat vagy mérőkanalat. Rázáskor a palack belsejében lévő nyomás megemelkedhet, és szivárgást vagy permetezést okozhat a benne lévő folyadék magas hőmérséklete miatt. A cumisüveg összetörésekor a törött üveg és annak éles oldala nagy károkat okozhat. Az üveget mindig felnőtt felügyelete mellett használja. A cumisüveg törékeny, eltörhet. A hősokk összetörheti a palackot, ha a szobahőmérséklet és a belső folyadék hőmérséklete közötti különbség túl magas. Hűtse le a cumisüveget vízzel.

A tápszert mindig a gyártó ajánlása szerint készítse el.

FIGYELMEZTETÉS! A terméket mindig felnőtt felügyelete mellett használja.   Soha ne használjon etetőcumit cumiként.   Folyamatos és hosszan tartó folyadékszívás fogszuvasodást okoz. · Etetés előtt mindig ellenőrizze az élelmiszer hőmérsékletét. · A használaton kívüli alkatrészeket tartsa távol a gyermekektől (Lenyelhető, és ez fulladásveszélyes). · Balesetek történtek, amikor a babákat egyedül hagyták ivóeszközökkel a baba elesése vagy a termék szétszerelése miatt. · Kisgyermekeknél fogszuvasodás akkor is előfordulhat, ha nem édesített folyadékot használnak. Ez akkor fordulhat elő, ha a baba hosszú ideig használhatja a palackot, különösen éjszaka, amikor a nyál áramlása csökken, vagy ha cumiként használják. · A mikrohullámú sütőben történő melegítés lokalizált magas hőmérsékletet okozhat, ezért nem ajánlott. Mindig keverje fel a felmelegített ételt, hogy biztosítsa az egyenletes hőeloszlást, és tesztelje a hőmérsékletet etetés előtt. · Minden használat előtt ellenőrizze az etetőcumit és a palackot, és húzza az etetőcumit minden irányba. Ne hagyja az etetőcumit közvetlen napfényben vagy melegben, vagy ne hagyja fertőtlenítőszerben az ajánlottnál hosszabb ideig, mert ez gyengítheti a cumit. Dobja el a sérülés, kopás vagy szakadás első jeleinél, mert ezek fulladásveszélyt jelenthetnek! 1-2 hónapos használat után cserélje ki a cumit.

TISZTÍTÁS: Az első használat előtt helyezze forró vízbe 5 percre. Ennek célja a higiénia biztosítása. Minden használat előtt tisztítsa meg meleg vízzel. 3 hónapos korig csecsemőknél rendszeresen fertőtlenítse az etetőcumit (forrással, fertőtlenítő folyadékkal vagy speciális sterilizáló gépben). Forráskor, ügyeljen arra, hogy az edényben mindig legyen elegendő víz az anyagi károk elkerülése érdekében. Ne forralja nagynyomású tűzhelyen. Ne tisztítsa mosogatógépben vagy fertőtlenítse mikrohullámú sütőben – a mosószerek és a mikrohullámú sütő hője károsíthatja az anyagot. Tisztítás után ügyeljen arra, hogy ne maradjon víz a cumi belsejében.

Anti-colic cumi: A HEVEA etetőcumiban lévő szelep nyomáskiegyenlítést okoz a palackban, az anti-colic kialakításnak köszönhetően megakadályozza, hogy evés közben a baba túl sok levegőt nyeljen.

Nagyon kevés gyermek allergiás a természetes gumira, azonban vigyázzon az allergiás reakciókra, és hagyja abba a használatot, ha allergiás reakció lépne fel a cumi használata miatt. Az allergia tünetei a következők: viszketés, bőrpír, kiütés, orrfolyás, könnyes szemek.

Ez a Hevea cikk megfelel az EN14350-1: 2004, EN71, US: CPSIA biztonsági szabványnak

szabványnak Ha bármilyen tünet jelentkezik, hagyja abba a használatot.

Ez a termék megfelel az EN14350-1: 2004, EN71, US: CPSIA biztonsági szabványnak