Barion Pixel

Így született meg az

Ekokid…

Amikor anyaként szembesültem azzal a dologgal, hogy az utánunk következő generációnak, vagyis a gyermekeinknek milyen problémákkal és veszélyekkel kell majd szembenéznie, eldöntöttem, hogy változtatok a családom életmódján, és gyermekeinket tudatosan fogjuk felnevelni, saját mintánkon keresztül megtanítjuk őket a környezetünk tiszteletére, megbecsülésére.

Egyre többet olvastam, egyre inkább megértettem, hogy a mai mértéktelen világban a műanyagok milyen súlyos mértékben járulnak hozzá a klímaváltozáshoz, Földünk és környezetünk pusztulásához. Ekkor elhatároztam, hogy amennyire csak lehet, mérsékeljük a műanyag termékek vásárlását, használatát, és így ismerkedtem meg a bioplasztikkal, a kaucsukkal, a növényi kasmírral, és a natúrkozmetikumok világával.

Három gyermek mellett az otthoni munka tűnt a legmegvalósíthatóbb tervnek számomra, így született meg az Ekokid webáruház.

Termékeink értékesítésével, népszerűsítésével, valamint az oldalunkon megjelenő cikkek segítségével szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy minél több szülő induljon el a tudatosság útján, és hogy általuk a jövő nemzedéke is megértse a fenntarthatóság fontosságát. Én és a családom – így vagyunk mi az Ekokid csapata – hiszünk abban, hogy minden számít: apró változtatásokkal és tudatossággal rengeteg mindent elérhetünk! Változtass Te is!